Overslaan en naar inhoud gaan

Kimberley van der Linden

Aspirant-bestuurder namens de werkgevers (VBZ) sinds 1 november 2019.

Lid van communicatieadviescommissie.

Daarom zit ik in het bestuur

In de periode 2018/2019 was ik lid van het verantwoordingsorgaan bij Zoetwaren en heb ik een traject bij PensioenLab mogen volbrengen. Dit is een leerschool specifiek gericht op jongeren. Het heeft ervoor gezorgd dat ik binnen het pensioenfonds ben doorgestroomd naar een aspirant-bestuurdersrol. Het is een ontzettend mooie uitdaging om als jongere actief deel te nemen aan de besluitvorming over ons pensioen.

In het bestuur ben ik ook actief in de communicatieadviescommissie, waarbij we alle belanghebbenden steeds proberen te voorzien van heldere en duidelijke communicatie.

In mijn dagelijks leven

Ben ik werkzaam bij Cloetta, waar we heerlijke snoepjes produceren! Ik draag zorg voor de salarisadministratie, employee benefits en adviseer HR en management op diverse gebieden. In mijn werk kom ik ook in aanraking met vraagstukken over de pensioenregeling en hier help ik graag bij.

In mijn dagelijks leven woon ik in het mooie Brabant samen met mijn zoontje. En kan ik enorm genieten van heerlijke Brabantse gezelligheid! Daarnaast vind ik het leuk om te wandelen, te koken en op het water te zijn.