Overslaan en naar inhoud gaan

Actueel

Dekkingsgraad: augustus 117,9%


In augustus 2022 steeg de beleidsdekkingsgraad naar 117,9% (juli 2022: 116,9%). De actuele dekkingsgraad steeg naar 123% (eind juli: 121,8%).

Lees meer

Pensioenfonds Zoetwaren gaat uw pensioen verhogen


Per 1 september gaat uw pensioen omhoog met 3,28%. Deze verhoging is evenveel als de prijsstijging (inflatie) over 2021. We wilden uw pensioen al per 1 januari 2022 verhogen, maar dat was toen nog niet mogelijk. Nu kan dat wel.

Lees meer

Lees de nieuwe pensioenflits


De nieuwe Pensioenflits is uit! U leest in ons magazine interessant nieuws over uw pensioen. Ontdek bijvoorbeeld wanneer u uw Uniform Pensioenoverzicht kunt verwachten. En hoe u met een videogesprek nog meer inzicht krijgt in uw persoonlijk situatie.

Lees meer

Wetsvoorstel ‘Toekomst pensioenen’ naar Tweede Kamer


Op 30 maart is het wetsvoorstel ‘Toekomst pensioenen’ naar de Tweede Kamer gestuurd. In het wetsvoorstel zijn meer details uitgewerkt van het Pensioenakkoord dat het kabinet, werkgevers en werknemers in 2019 hebben afgesproken. Na akkoord van de Tweede Kamer gaat het wetsvoorstel naar de Eerste Kamer. Het is de bedoeling dat de nieuwe wet begin 2023 ingaat.

Lees meer

Pensioenfondsen Bakkers en Zoetwaren versterken samenwerking


Een aantal jaren geleden maakten de besturen van BPF Zoetwaren en BPF Bakkers bekend dat zij meer wilden gaan samenwerken. Zij hebben het niet bij woorden alleen gelaten, maar het ook in de praktijk gebracht. En dat werpt zijn vruchten af. Nu er een nieuw pensioenstelsel in de maak is, kijken de besturen verder naar een volledig samengaan.

Lees meer