Overslaan en naar inhoud gaan

John Eggen

Bestuurder namens de pensioengerechtigden sinds 15 mei 2020. Lid van de Risicoadviescommissie en de Pensioen- en uitbestedingsadviescommissie.

Daarom zit ik in het bestuur

Ik ben na mijn studie min of meer toevallig in het pensioenvak gerold. En vanaf die tijd nooit meer weg geweest. Van een toezichtsfunctie bij De Nederlandsche Bank, via bestuursondersteuning van pensioenfondsen, ben ik sinds 2010 adviseur pensioenen en pensioenfondsbestuurder. Pensioen is na het salaris de belangrijkste arbeidsvoorwaarde. Ik vind het belangrijk dat werknemers na hun werkzame leven een goede pensioenvoorziening hebben. Ik wil mijn kennis en ervaring graag inzetten in het belang van alle (oud) werknemers en uitkeringsgerechtigden van Pensioenfonds Zoetwaren.

In mijn dagelijkse leven

Ik werk als adviseur pensioenen bij De Unie. Namens De Unie ben ik bestuurder bij verschillende pensioenfondsen. Ik ben getrouwd, vader van 3 zonen en woon met mijn vrouw in het mooie Apeldoorn. In mijn vrije tijd sport ik graag en maak ik muziek als slagwerker bij Philharmonie Gelre in Arnhem.